Rullskidgrupp för nybörjare och motionärer i höst på torsdagar med start 1/9 2022!

Alla nivåer är välkomna! Första tillfället gratis prova på pass! Kursen körs i klassisk teknik. Möjlighet att låna utrustning finns.

Vill du lära dig rullskidor från grunden och komma förberedd inför vinterns skidåkning?

Träna och utvecklas tillsammans på rullskidorna på torsdagar i höst tillsammans med längdskidcoachen Kalle Gräfnings! Vi genomför den flesta passen på Lugnets asfalterade bana som lämpar sig bra för denna kurs. Vi börjar försiktigt på platten.

Rullskidåkning är den bästa träningen för att förbereda sig inför vintern! Torsdagen den 1/9  startar rullskidgruppen med ett gratis prova på pass. Alla nivåer är välkomna. Nybörjare som mer vana elitmotionärer. Innehållet kommer fokusera på grunderna i teknikträning, balansövningar och vissa pulshöjande moment och därmed utveckla sin rullskidåkning. Kursen körs i klassisk teknik.

Kursen vänder sig till alltifrån nybörjare till mer vana motionärer. Vid varje träningstillfälle delar vi in gruppen i minst två mindre grupper. En grupp för nybörjare och en grupp för mer vana åkare.
Nybörjargruppen fokuserar mest på grunderna i tekniken genom balans- och teknikövningar.

Medelgruppen och vana gruppen kommer förutom teknikmomenten även ha en del konditionsmoment varje tillfälle.

Missa inte chansen att vara med och lära dig och inspireras om massa olika typer av träningspass tillsammans med likasinnade! Kursen startar torsdagen 1/9 2022, kl. 18 på Lugnet i Falun. Vi ses 10 torsdagar på rad fram till slutet av oktober.

Anmäl genom att maila langdskidcoachenkalle@yahoo.se eller Sms:a eller ring 070-6396385 (Kalle). Kostnaden för kursen är 1500 kr. Möjlighet till kvitto finns för att kunna utnyttja ev. friskvårdbidrag.
Läs mer om rullskidgruppen här

Lämna ett svar

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:    En webb av IT Falun