Föreläsningar

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings erbjuder ett antal olika föreläsningar:

“Vallning på grundnivå, teori och praktik”

Passar alla oavsett kunskapsnivå. Vi tar upp saker som hur man väljer en skida, spann, fästzon, rugga ytan, enkel läggning av fäste och glid, rengöring samt förslag på enkelt vallningskit.

“Vallning avancerad, teori och praktik”

Passar de som är lite mer vana med skidåkning och vallning. Vi tar upp saker som strukturer, pulvervallor, vätskor vid vallning, att rugga skida, rillning, fästeblandningar vid svårare fören, hur man lägger pulver på ett bra sätt samt ett förslag på vallningskit för mer vana skidåkare.

“Träning och prestation grundnivå”

Passar alla oavsett prestationsnivå och kunskapsnivå. Vi tar upp saker som att hitta sin träningsnivå, motivationens betydelse, målsättning, struktur och planering av träning, återhämtning, träningszonerna, myter om träning, 8 saker att tänka på inför Vasaloppet/Tjejvasan, samt enkla träningsråd & tips inför prestation.

“Träning och prestation avancerad nivå”

Krävs lite förkunskaper av det som tas upp i grundföreläsningen. Vi tar upp saker som avancerad målsättning & träningszonerna & styrketräning, mer om struktur och planering av träning, tecken på förbättrad kondition, energikällor, vätska och mat i samband med träning och tävling, förbränna kalorier, myter om träning, 8 saker att tänka på inför Vasaloppet/Tjejvasan samt mer avancerade träningsråd & tips inför prestation.

”En skidkarriär från ungdom till seger på internationell nivå” (Kalle Gräfnings)

 

Priser föreläsningar:11-15 deltagare

500 kr

per person

2 timmar

6-10 deltagare

600 kr

per person

2 timmar

3-5 deltagare

700 kr

per person

1½ timme

2 deltagare

800 kr

per person

1½ timme

Vad tycker andra om oss?

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:    En webb av IT Falun