Personlig coachning i olika former

Ska du åka Vasaloppet för första gången eller vill du nå under 6 timmar och behöver tränarstöd med ett tillhörande individuellt baserat träningsprogram för att enklare uppnå ditt mål? Önskar du råd och förberedelse inför en enstaka tävling eller inspiration och sparring för dig, din klubb eller ditt företag för en enskild aktivitet/enskilt träningspass? Hos Längdskidcoachen kan du få råd och hjälp med din träning oavsett bakgrund och prestationsnivå.

Längdskidcoachen hjälper dig som är helt nybörjare eller mer van skidåkare som vill komma igång med din träning och utveckla din träning. Vi hjälper dig att göra träningen roligare och att få mer effekt utifrån dina egna förutsättningar och vad du känner är en lagom nivå för just dig. . Längdskidcoachen inspirerar dig att nå dina mål samtidigt som du får vardagen, jobbet och familjen att fungera på ett bra sätt. Längdskidcoachen förmedlar kunskap om effektiv träning, modern träningslära och praktisk erfarenhet.

Att anlita en tränare gör din träning/aktivitet mer kvalitetssäkrad med rätt träning vid rätt tidpunkt. Ett tränarstöd innebär också mer variation och bättre balans i träningen. Tränarstödd planering brukar också innebär ökad motivation för den aktive som slipper lägga tid och energi åt själva träningen/träningsplaneringen. Det är bättre för träningen att 4 ögon planera istället för samma två ögon år ut och år in. Det är lätt att bli fast och ”blind” i sin egen träningsbubbla.

Längdskidcoachen erbjuder just nu följande alternativ inom coachning:

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings finns i Falun, men kan även ta sig till andra delar av Sverige. Kalle har en kandidatexamen som lärare i Idrott och Hälsa. Kalle har en examen i elittränareutbildning ETU inriktning längdskidor. Kalle har 20 års erfarenhet av längdskidåkning i olika former på elitnivå.

Vad tycker andra om oss?

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:    En webb av IT Falun