Gruppträning

Under hela året erbjuder Längdskidcoachen Kalle Gräfnings gruppträning för motionärer och mer vana aktiva på längdskidor, rullskidor och löpning. Det är en utmärkt chans för dig som vill lära dig mer om träning och träna med likasinnade! Ibland är det mycket enklare att tas sig ut på träning om man har andra runt ikring sig med liknande mål. Gruppträning underlättar och höjer motivationen till träning. Längdskidcoachen har hjälp av andra erfarna instruktörer under alla gruppträningar. Detta som syfte att kunna möta alla aktivas behov. Alla är olika och har olika förkunskaper. För att möra dessa delar vi in alla gruppträningar i mindre grupper så att homogena grupper bildas och instruktörstätheten blir bättre.

Längdskidåkning i grupp vintern 2019/2020
Längdskidträning i grupper på lugnet i Falun. På tisdagar gruppträning klassisk skidåkning kl.18 och kl.19.30. Start i december 2019, 9/12.
Gruppträning skate på torsdagar kl 18. Start januari 2020, 9/1.
Syftet med skidgrupperna är att skapa skidglädje, lära sig mer om skidor och åka skidor tekniskt rätt samt att få träna bra och genomföra roliga träningspass tillsammans med andra likasinnade.
Läs mer här

Rullskidgrupp höst 2019 tillsammans med längdskidcoachen Kalle Gräfnings (29 augusti-31 oktober).
Rullskidåkning grupp i Falun. Start torsdagen 29 augusti 2019. Huvudsyftet med gruppen är att få träna bra och genomföra roliga träningspass tillsammans med andra likasinnade på rullskidor. Rullskidgrupp är som mål att skapa träningsglädje för att bygga bra inspiration, kondition och skidteknik inför vintern.
Läs mer om rullskidgruppen här

Löpning i grupp hösten 2018 med Runacademy (september till december)
Gruppträning i löpning för motionärer med längdskidcoachen Kalle Gräfnings tillsammans med Runacademy vid kokkonstens matstudio på Lugnet i Falun. Start i v37 tisdagen 11 september kl. 18. v36 den 4 september kl. 18 har vi gratis prova på pass.
Läs mer om löpgrupp hösten 2018 här

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings finns i Falun, men kan även ta sig till andra delar av Sverige. Kalle har en kandidatexamen som lärare i Idrott och Hälsa. Kalle har 20 års erfarenhet av längdskidåkning i olika former på elitnivå.

Vad tycker andra om oss?

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:En webb av IT Falun