Rullskidåkning genom gruppträning i höst på torsdagar med start 20/8 2020!

Alla nivåer är välkomna! Första tillfället gratis prova på pass! Kursen körs i klassisk teknik.

Träna och utvecklas tillsammans på rullskidorna på torsdagar i höst tillsammans med längdskidcoachen Kalle Gräfnings! Nya asfaltslingan på Lugnet blir perfekt för kursen! Rullskidåkning är den bästa träningen för att förbereda sig inför vintern! Torsdagen den 20 augusti startar rullskidgruppen med ett gratis prova på pass. Alla nivåer är välkomna. Nybörjare som mer vana elitmotionärer. Innehållet kommer fokusera på grunderna i teknikträning, balansövningar och pulshöjande moment (intervaller) och därmed utveckla sin rullskidåkning. Kursen körs i klassisk teknik.Kursen vänder sig till alltifrån nybörjare till mer vana motionärer. Vid varje träningstillfälle delar vi in gruppen i minst två mindre grupper. En grupp för nybörjare och en grupp för mer vana åkare.

  • Nybörjargruppen fokuserar mest på grunderna i tekniken genom balans- och teknikövningar.
  • Medelgruppen kommer blanda teknikträning och konditionsmoment.
  • Nytt för i år är att vana gruppen kommer ha mer inslag av intervaller och pulshöjande övningar än tidigare.

Missa inte chansen att vara med och lära dig och inspireras om massa olika typer av träningspass tillsammans med likasinnade! Kursen startar torsdagen 20/8 kl. 18 på Lugnet i Falun. Vi ses 10 torsdagar på rad fram till slutet av oktober.

Anmäl genom att maila langdskidcoachenkalle@yahoo.se eller Sms:a eller ring 070-6396385 (Kalle). Kostnaden för kursen är 1500 kr. Möjlighet till kvitto finns för att kunna utnyttja ev. friskvårdbidrag.
Läs mer om rullskidgruppen här

Kommentarerna är stängda för denna post.

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:



    En webb av IT Falun