Längdskidgrupper vintern 2022/23

Längdskidgrupper klassiskt Tisdagar kl.17.45 och kl.19.15. Start tisdag 13/12 och hela vintern (uppehåll jul och nyår) fram till Vasaloppet. Totalt 11 st tisdagar.

Längdskidgrupp skate på Torsdagar Kl.17.45 med start torsdag 12/1 och 9st torsdagar fram till Vasaloppsveckan.

Anmäl genom att maila: langdskidcoachenkalle@yahoo.se

Missa inte chansen att lära dig skidteknik och hur skidåkningen blir roligare med varierade skidpass tillsammans med likasinnade. Alla nivåer av skidåkare är välkomna att vara med och vi delar in oss i mindre grupper på alla kurserna baserat på erfarenhet och nivå.

Grupperna på både klassiskt och skate delas ungefär in i smågrupper enligt följande:

1. Grupp 1. Nybörjare (Jag känner mig ovan på skidor och vill lära mig från grunden). Fokus teknik som det varit de senaste åren. Pulshöjande moment genom tex stafetter på slutet av vissa tillfällen.

2. Grupp 2. Något vana motionärer (Jag har åkt en del skidor men behöver förbättra tekniken). Fokus teknik som det varit de sista åren. Pulshöjande moment genom tex stafetter på slutet varje tillfälle.

3. Grupp 3. Något vana motionärer. (Jag har åkt en del skidor men behöver och önskar förbättra flåset i kombination med teknik). Fokus på teknik, men en del pulshöjande moment och intervaller förkommer i slutet av passen.

4. Grupp 4. Mer vana (elit)motionär och vana åkare. (Jag är en van skidåkare som stakar mycket och behöver utmana mig i mer åkning och träna upp flåset). Fokus träning och intervaller, men med en del teknik under uppvärmningen. Extra fokus på stakning.

Förra säsongen var längdskidcoachens skidgrupper väldigt populära. Anmäl dig i tid för att vara säker på din plats!

Mer info om grupperna hittar du här

Lämna ett svar

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:    En webb av IT Falun