Rullskidåkning genom gruppträning i höst på torsdagar med start 29/8 2019!

Träna och utvecklas tillsammans på torsdagar i höst tillsammans med längdskidcoachen Kalle Gräfnings! Rullskidåkning är den bästa träningen för att förbereda sig inför vintern! Torsdagen den 29 augusti startar jag en rullskidgrupp för nybörjare och motionärer. Innehållet kommer fokusera på  grunderna i teknikträning, balansövningar och pulshöjande moment och därmed utveckla sin rullskidåkning.

Kursen vänder sig till alltifrån nybörjare till mer vana motionärer. Vid varje träningstillfälle delar vi in gruppen i minst två mindre grupper. En grupp för nybörjare och en grupp för mer vana åkare.
Nybörjargruppen fokuserar mest på grunderna genom balans- och teknikövningar. Vana gruppen även kommer ha konditionsmoment varje tillfälle.

Missa inte chansen att vara med och lära dig och inspireras om massa olika typer av träningspass tillsammans med likasinnade! Kursen startar torsdagen 29/8 kl 18 på Lugnet i Falun. Vi ses 10 st torsdagar på rad fram till slutet av oktober.

Anmäl genom att maila langdskidcoachenkalle@yahoo.se eller SMS:a eller ring 070-6396385 (Kalle). Kostnaden för kursen är 1500 kr. Möjlighet till kvitto finns för att kunna utnyttja ev friskvårdbidrag.
Läs mer om rullskidgruppen här

One Response to Rullskidåkning genom gruppträning i höst på torsdagar med start 29/8 2019!

  1. Hej!
    Vill gärna komma & prova på tosdag 29/8 .
    Är helt o hållet nybörjare . Var på lugnat träffas vi?
    Med vänlig hälsning, Camilla Belin

Lämna ett svar

Längdskidcoachen Kalle Gräfnings 2019

langdskidcoachenkalle@yahoo.se

070 - 639 63 85

Hör gärna av dig vid frågor:En webb av IT Falun